Σχετικά με εμας

Αποστολή μας

Η ιστοσελίδα doreandiagonismoi.gr είναι ένας ιστότοπος παροχής ενημέρωσης και προβολής Free – Δωρεάν Online Διαγωνισμών, οι οποίοι διοργανώνονται σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Διευκρινήσεις – Aποποίηση Eυθυνών (Disclaimer)

Η ιστοσελίδα doreandiagonismoi.gr είναι ένα site με προτάσεις για δωρεάν διαγωνισμούς, οι οποίοι όμως κυρίως δεν διενεργούνται από αυτό (όσοι διαγωνισμοί διοργανώνονται από το doreandiagonismoi.gr το αναφέρουν ως διοργανωτή). Η ευθύνη νομιμότητας και ποιότητας ανήκει συνεπώς, αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που τους διενεργούν.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες προσφέρονται χωρίς καμία δέσμευση άμεσης ή μελλοντικής αγοράς.

Σε κάποια από τα site είναι πιθανό να απαιτείται εγγραφή με χρήση e-mail ή λοιπών στοιχείων. Συστήνουμε πάντα να είστε προσεκτικοί στην αποστολή στοιχείων καθώς το doreandiagonismoi.gr δεν δύναται να ελέγξει όλες τις πηγές.

Επίσης πριν αποστείλετε τα στοιχεία σας (τηλέφωνο, email) για κάποιον διαγωνισμό, συνιστούμε να διαβάσετε όρους του διαγωνισμού (αν υπάρχουν) για να μάθετε πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία. Το πιθανότερο είναι μελλοντικά να δεχθείτε στο email σας διαφημιστικά μηνύματα από τις εταιρίες αυτές, αλλά με δυνατότητα να κάνετε unsubscribe όποτε επιθυμείτε

Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς σε Facebook Fan Pages σε πολλές περιπτώσεις θα έχει ως αποτέλεσμα ο τοίχος σας να εμφανίσει αυτόματες αναρτήσεις σχετικές με τους διαγωνισμούς αυτούς. Αν αισθάνεστε ότι κάτι τέτοιο είναι spam, τότε μετά τις συμμετοχές σας, να τσεκάρετε τον τοίχο σας και διαγράψετε όσες αναρτήσεις δεν θέλετε (εκτός κι αν αυτό αντιτίθεται στους όρους του διαγωνισμού).

Για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που δωρίζονται, την ευθύνη για την ποιότητα έχουν οι πάροχοί τους.

Το doreandiagonismoi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση όσων παρέχονται δωρεάν.

Για το περιεχόμενο των διαφημιστικών μηνυμάτων αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο διαφημιζόμενος. Το doreandiagonismoi.gr δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων και των ιστοτόπων στους οποίους παραπέμπουν.

To doreandiagonismoi.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς χωρίς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό τόπο doreandiagonismoi.gr να είναι πλήρεις, ακριβείς, επίκαιρες και σαφείς.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, το doreandiagonismoi.gr δεν ευθύνεται για λάθη, παραλείψεις, ή οποιεσδήποτε ελλείψεις που αφορούν στις πληροφορίες, για καθυστερήσεις ή διακοπές ή αδυναμία μεταδόσεως των πληροφοριών ή για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη λόγω της χρήσεως αυτών των πληροφοριών.

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστά οικονομική, νομική ή άλλη συμβουλή, παρότρυνση ή προτροπή για τη διενέργεια οποιασδήποτε επενδυτικής ή άλλης πράξεως και το doreandiagonismoi.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τη χρήση του διαδικτυακού τόπου από τους επισκέπτες / χρήστες, οι οποίοι ενεργούν με βάση την ιδιωτική τους βούληση.

Διάφορα​

Μπορεί να γίνεται ελεύθερα αναπαραγωγή ή αναμετάδοση της πληροφορίας που διατίθεται από τον ιστότοπο αυτό με μοναδική υποχρέωση του χρήστη την σε κάθε περίπτωση αναφορά στην πρωτογενή πηγή, δηλαδή στον παρόντα ιστότοπο.

 

Σε περίπτωση που κάποια ανάρτηση περιέχει μη νόμιμα, ανακριβή στοιχεία ή θίγει με οποιοδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας για να αφαιρεθεί άμεσα.

Δωρεάν

Online

Διαγωνισμοί